به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مجتبي حيدري اظهار کرد: از ابتداي آذرماه سال جاري خدمات شنواييسنجي با حضور دو کارشناس مربوطه در کلينيک امام علي(ع) به مراجعان ارائه ميشود.
به گفته وي، با پيگيريهاي انجام شده کلينيک شنواييسنجي در پلي کلينيک تخصصي امام علي(ع) واقع در طبقه سوم افتتاح شده و تاکنون به بيش از 100 بيمار نيازمند خدمات لازم را ارئه کرده است.
حيدري در رابطه با نحوه ارائه اين خدمات به مراجعان، گفت: آزمايش شنوايي سنجي يا PTA با استفاده از دستگاه شنوايي سنجي با صداي خالص انجام ميشود که اصواتي با فرکانسهاي مختلف به فرد داده ميشود تا بر اساس آن آستانه شنوايي فرد تعيين شود.
مدير پليکلينيک تخصصي و فوق تخصصي امام علي(ع) شهرکرد، شنواييسنجي گفتاري را يکي ديگر از خدمات واحد شنواييسنجي اين مرکز دانست و افزود: در اين روش به جاي صداي خالص از صداهاي گفتاري استفاده ميشود و مسائل دو قسمت آستانه درک گفتار (SRT) و توانايي تفکيک گفتار (SDS) است و در اين روش بيماران مبتلا به کاهش شنوايي عصبي يا مرکب ممکن است قادر به تکرار ميزان بسيار کمتري از کلمات باشند.
حيدري از انجام آزمونهاي تمپانومتري و شنواييسنجي در کودکان و شيرخواران و کنترل پرده گوش از نظر عفونت در اين کلينيک خبر داد و تصريح کرد: بيماران بايستي جهت انجام شنوايي سنجي ابتدا به پزشک متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه کرده و در صورت نياز به کلينيک شنوايي سنجي ارجاع شوند.
وي خاطرنشان کرد: ارزيابي قدرت شنوايي در افراد مختلف به ويژه در کودکان از اهميت بسياري برخوردار است و بعضي از بيماريها باعث کاهش شنوايي ميشوند و بايد با تشخيص زودهنگام اختلالات شنوايي از عوارض بعدي آن پيشگيري کرد.
حيدري افزود: امروزه علم پزشکي پيشرفت زيادي کرده و روشها و دستگاههاي زيادي براي تشخيص مشکلات شنوايي و ساير بيماريها ابداع شده است.
منبع:تسنيم